Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 猪尾 ,切块 (3公分)
- 150 克 鸡爪 ,去爪尖
- 1850 克 水
- 150 克 黑豆 ,浸泡1小时
- 20 克 金华火腿 ,切片
- 6 个 北海道干贝 ,洗净
- ½ 茶匙 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 394 mg