Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 猪脚 ,切块(4-5公分)
- 900 克 水
- 120 克 老姜 (姜母),切片(0.5公分)
- 120 克 嫩姜 (子姜),切片(0.5公分)
- 30 克 麻油
- 6 个 蛋 ,带壳
- 200 克 黑醋
- 500 克 甜醋
- 110 克 椰糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g