Wraps de pollo con salsa barbacoa y piña

Wraps de pollo con salsa barbacoa y piña

3.8 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 unidades

Składniki

  • de cebolleta en trozos
    70 g
  • de lechuga iceberg en trozos
    100 g
  • de agua
    800 g
  • de pechuga de pollo sin piel (en tiras de 1 cm)
    300 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de salsa barbacoa
    60 g
  • tortillas de trigo
    6
  • de rodajas de piña en su jugo (en dados de aprox. 1,5 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 95 kcal / 398 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...