Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped Cream
10 min
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Bee Sheet Cake with Frosting
1 godz. 25 min
Classic Pancakes
50 min
Berry Ice Cream
20 min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Allergen Free Granola
30 min
Maple Pecan Blondies
1 godz. 10 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
French Toast
40 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min