Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Salad
5 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Hummus
10 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Molten Lava Cake
45 min
Layered Mexican Dip
25 min
Hummus
10 min
Floating islands
40 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.