Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Yogurt Dressing
5 min
Whoopi's Lemon Granita
1 godz. 10 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Apple Peel Cider Sangria
1 godz. 30 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Cherry Pie
2 godz. 30 min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1 godz. 15 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.