Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de cassonade
- 200 g de biscuits speculoos, émiettés
- 100 g de lait entier
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 370 g
- Kalorie
- 6593 kJ / 1576 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 187 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Tłuszcz nasycony
- 48 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 749 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 Std. 20 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Curd à la framboise
15min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Délice pomme-speculoos
12h
Beurre de cacahuète
10 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 godz. 40 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min