Urządzenia i Akcesoria
Pâte de speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
370 g
Składniki
-
20 g de sucre en poudre
-
25 g de cassonade
-
200 g de biscuits speculoos émiettés
-
100 g de lait entier
-
50 g de beurre doux coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
749 mg
Białko
16 g
Kalorie
6593 kJ /
1576 kcal
Tłuszcz
84 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
48 g
Węglowodany
187 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets façon tiramisu
5h
Sauce au caramel
1h 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Lemon curd Mode Sauce
20min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Curd à la framboise
15min
Crème dessert au caramel
1h
Tablette de chocolat au blé soufflé
2h 40min
Beurre de cacahuète
10min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Délice pomme-speculoos
12h