雙色抹茶紅豆饅頭

雙色抹茶紅豆饅頭

4.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 個

Składniki

  • (含揉麵和蒸煮用)
    910 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    200 克
  • 奶粉
    5 克
  • 40 克
  • 1 茶匙
  • 抹茶粉 (先與1茶匙水混勻)
    1 ½ 茶匙
  • 紅豆 ,泡水4小時,瀝乾
    50 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 179 kcal / 747.2 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...