Pains pogaca turcs

Pains pogaca turcs

3.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 portions

Składniki

  • de beurre en morceaux
    50 g
  • d'eau minérale
    100 g
  • de lait
    100 g
  • d'huile neutre
    25 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 247 kcal / 1036 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...