Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes

Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes

4.0 152 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

La pâte
  • de lait
    200 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à café bombée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    220 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • de beurre demi-sel en morceaux
    30 g
La garniture
  • d'oignons nouveaux
    50 g
  • de menthe fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • de feta coupée en cubes
    400 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 295 kcal / 1245 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...