Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes

Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes

4.0 153 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

La pâte
  • 200 g de lait
  • 1 c. à café bombée de levure boulangère sèche
  • 220 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 30 g de beurre demi-sel en morceaux
La garniture
  • 50 g d'oignons nouveaux
  • ½ bouquet de menthe fraîche équeuté
  • ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté
  • ½ bouquet de persil frais équeuté
  • 400 g de feta coupée en cubes
  • du poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1245 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...