番茄炖牛腩

番茄炖牛腩

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 京葱 切段
    35 克
  • 干辣椒 切段
    1 支
  • 番茄酱 如:梅林牌
    100 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 牛腩块 热水汆烫,3x3厘米
    500 克
  • 干红葡萄酒
    35 克
  • 桂皮
    1 块
  • 八角
    1 个
  • 1 满茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1299.4 mg
Białko 18.7 g
Kalorie 896.9 kJ / 214.4 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...