剝皮辣椒雞腿捲

剝皮辣椒雞腿捲

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • 1700 克
  • 去骨雞腿排
    2 片
  • ,依個人口味調整
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 剝皮辣椒
    4 條
  • ,切薄片
    6 片
  • 乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬
    4 - 6 朵
  • 青蔥 ,只取蔥白
    2 根
  • 冰水

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 230.6 kcal / 963.9 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 115 g
Sód 559.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...