
Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet toulousain
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
La veille
-
de haricots blancs secs type tarbais300 g
Le jour même
-
d'oignon coupé en deux et 1 petit oignon100 g
-
d'ail2 gousses
-
de graisse de canard50 g
-
clou de girofle1
-
de carottes coupées en rondelles130 g
-
de tomates coupées en morceaux150 g
-
de jambon cru de pays, coupé en morceaux200 g
-
d'eau750 g
-
de poivre blanc moulu6 pincées
-
saucisses de Toulouse piquées à la fourchette4
-
saucisse (opcjonalnie) de couenne (voir "Variante(s)")1
-
manchons de canard confits4
-
de sel1 ½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1060.5 kcal /
4421.5 kJ
Białko
77.5 g
Tłuszcz
60.8 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Sód
3210.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja