Urządzenia i Akcesoria
Emu Stew (Mark Olive)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Mango and ginger smoothie
5 min