Urządzenia i Akcesoria
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Floating islands
1 godz.
Pizza Diavola
Brak ocen
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Easy marshmallows
4 godz. 25 min
Sour cream pastry
25 min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 godz. 20 min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Hazelnut ice cream
5 godz. 20 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min