Urządzenia i Akcesoria
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Mai Tai
10 Min
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Banoffie pie
26 Std. 30 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Beurre Blanc
20 Min
Tamarind whiskey Sour
1 Std. 10 Min
Charlotte Russe
3 Std.