Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • eggs
    2
  • water (to the 1L fill level)
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 94.5 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 2025.8 kJ / 484.2 kcal
Tłuszcz 53 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 32.9 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...