Urządzenia i Akcesoria
Cracked wheat and tomato kibbeh
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Kibbeh
-
fine burghul260 g
-
hot water for soaking
-
tomato cut into quarters1
-
red onion cut into quarters½
-
dried mint1 tbsp
-
sumac1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
tomato puree1 tbsp
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
fresh mint leaves10
-
fresh coriander leaves10
-
extra virgin olive oil1 tsp
Assembly
-
ice cold water
-
baby radish cut into thin slices1
-
heirloom (candy stripe) beetroot cut into thin slices (see Tips)1
-
cocktail pickled onions cut into thin slices3
-
rocket to serve
-
Greek-style natural yoghurt120 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.3 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1587 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Eggplant with burghul
55 min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min