培根白醬粄條

培根白醬粄條

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 奶油
    20 克
  • 培根片 切條(約1公分)
    150 克
  • 北海道奶油白醬塊 (約2塊),剝碎
    60 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 白酒
    30 克
  • 粄條 (詳見要訣)
    500 克
  • 100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 389 kcal / 1629 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...