Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 洋蔥, 切塊
- 30 克 蒜頭
- 20 克 奶油
- 150 克 培根片, 切條(約1公分)
- 60 克 北海道奶油白醬塊 (約2塊),剝碎
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 細砂糖
- 30 克 白酒
- 500 克 粄條 (詳見要訣)
- 100 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1629 kJ / 389 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 2.1 g