
Urządzenia i Akcesoria
培根白醬粄條
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊80 克
-
蒜頭30 克
-
奶油20 克
-
培根片 切條(約1公分)150 克
-
北海道奶油白醬塊 (約2塊),剝碎60 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
細砂糖1 茶匙
-
白酒30 克
-
粄條 (詳見要訣)500 克
-
水100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
389 kcal /
1629 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan