Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
白麵糰
- 15 克 糖
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 60 克 原味優格
- 120 克 水
- 250 克 高筋麵粉
- 50 克 低筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 60 克 奶油, 切塊,室溫軟化
可可麵糰
- 40 糖
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 60 克 原味優格
- 120 克 水
- 2 茶匙 無糖可可粉
- 250 克 高筋麵粉
- 50 克 低筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 60 克 奶油, 切塊,室溫軟化
裝飾
- 黑巧克力, 少許,裝飾用
- 白巧克力, 少許,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2 g