
Urządzenia i Akcesoria
山藥金針湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
水800 克
-
嫩薑 ,切片20 克
-
鈕扣菇 ,泡軟6 朵
-
新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾金針 ,洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
114.2 kcal /
477.9 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
252.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan