Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpuree met de Peeler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opcjonalnie) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen