Ciceri e tria

Ciceri e tria

5.0 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pasta fresca (Tria)
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    250 g
  • di farina tipo 0
    50 g
  • di acqua
    150 g
Ceci (Ciceri)
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di carota pelata a pezzi (2cm)
    80 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di ceci bianchi lessi
    400 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pomodori ciliegino a metà
    100 g
Terminare la preparazione
  • di olio per frittura
    1000 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 50.2 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 891.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...