Baguette salsiccia e cime di rapa

Baguette salsiccia e cime di rapa

5.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
2 pezzi

Składniki

  • 1330 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    3 g di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • 500 g di farina manitoba + q.b.
  • 8 g di sale + q.b.
  • 500 g di cime di rapa pulite
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 peperoncino rosso (opcjonalnie) fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia fresca sgranata
  • sale grosso (opcjonalnie) a piacere
  • 2 - 3 cubetti di ghiaccio

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 3076.6 mg
Białko 50.8 g
Kalorie 5822 kJ / 1392 kcal
Tłuszcz 49.2 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 198.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...