Baguette salsiccia e cime di rapa

Baguette salsiccia e cime di rapa

5.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
2 pezzi

Składniki

  • di acqua
    1330 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
    3 g di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • di farina manitoba + q.b.
    500 g
  • di sale + q.b.
    8 g
  • di cime di rapa pulite
    500 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • peperoncino rosso (opcjonalnie) fresco
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di salsiccia fresca sgranata
    200 g
  • sale grosso (opcjonalnie) a piacere
  • cubetti di ghiaccio
    2 - 3

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1392 kcal / 5822 kJ
Białko 50.8 g
Tłuszcz 49.2 g
Węglowodany 198.9 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 3076.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...