
Urządzenia i Akcesoria
Baguette salsiccia e cime di rapa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
2 pezzi
Składniki
-
di acqua1330 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato10 g
-
di farina manitoba + q.b.500 g
-
di sale + q.b.8 g
-
di cime di rapa pulite500 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
peperoncino rosso (opcjonalnie) fresco1
-
spicchio di aglio1
-
di salsiccia fresca sgranata200 g
-
sale grosso (opcjonalnie) a piacere
-
cubetti di ghiaccio2 - 3
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
1392 kcal /
5822 kJ
Białko
50.8 g
Tłuszcz
49.2 g
Węglowodany
198.9 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Sód
3076.6 mg