Bicchierini ai peperoni arrostiti

Bicchierini ai peperoni arrostiti

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla in quarti
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaio zucchero
  • 2 cucchiai di crema di peperoni
  • 400 g di pomodori in scatola
  • 300 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 200 g di brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • basilico fresco per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.3 g
Kalorie 67 kJ / 16 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...