Wersje kompatybilne
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
lub 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (opcjonalnie)
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 325 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Margarita cu cocos
Brak ocen
Pâine de soia cu semințe
Brak ocen
Brunch est-european
Brak ocen
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Brak ocen
Salată de legume coapte cu sos de caju
2 Std. 45 Min
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 Min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 Std.
Soldăței de omletă
Brak ocen
Salată de vită thai
Brak ocen
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 Min
Stir-fry cu ciuperci
55min
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 Min