Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fruits rouges variés surgelés, préalablement décongelés
- 300 g de jus d'orange
- 200 g de vin pétillant, type prosecco
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 20 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Confiture melon-anis
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de tomates aux épices
13h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de figues
1h 30min