Confiture fruits rouges-prosecco
TM5 TM6

Confiture fruits rouges-prosecco

2.1 (9 ocen)

Składniki

  • 500 g de fruits rouges variés surgelés, préalablement décongelés
  • 300 g de jus d'orange
  • 200 g de vin pétillant, type prosecco
  • 500 g de sucre à confiture 2:1
  • 20 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
2628 kJ / 627 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
142 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy