Confiture de fruits rouges au prosecco

Confiture de fruits rouges au prosecco

4.0 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 bocaux

Składniki

  • 500 g de fruits rouges surgelés variés préalablement décongelés
  • 360 g de sucre à confiture
  • le jus d'une orange
  • 150 g de vin pétillant, type prosecco
    150 g de vin pétillant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 2628 kJ / 627 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 142 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...