Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 120 g di olio di oliva
- 70 g di aceto balsamico
- 30 g di acqua
- 10 g di senape in grani grossi
- 2 rametti di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1517 kJ / 368 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Polenta ticinese
45 min
Brodo vegetale in polvere
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Crema al sidro dolce
Brak ocen
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Brak ocen
Senape indiana
15 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Insalata di patate
1h 5min
Treccia bernese
1óra 45p