Urządzenia i Akcesoria
Knöpfli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
300 g di farina
-
3 uova
-
100 g di latte
-
50 g di acqua
-
2 cucchiaino di sale
-
2 litri di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rösti alla bernese
40 min
Crostata al rabarbaro
55 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min
Biscotti milanesi
3 godz.
Polenta ticinese
45 min
Knöpfli all’aglio orsino
1 godz.
Knöpfli
50 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Spezzatino alla zurighese
50 min