Zuppa di mais con wienerli e bürli

Zuppa di mais con wienerli e bürli

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolle tagliate a metà
  • 10 g di burro
  • 2 scatole di mais dolce lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
  • 700 g di acqua
  • 200 g di panna intera
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (dose per 1 l)
  • 8 wienerli (circa. 400 g)
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca tagliata finemente
  • 4 panini (Bürli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28.6 g
Kalorie 3436 kJ / 824 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...