Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro
- 2 scatole di mais dolce, lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
- 700 g di acqua
- 200 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale, (dose per 1 l)
- 8 wienerli (circa. 400 g)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 4 panini (Bürli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3436 kJ / 824 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 44 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Gratin di gnocchi al porro
50min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1h 20min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Vermicelles
3 godz. 15 min