Zuppa di mais con wienerli e bürli
TM6 TM5

Zuppa di mais con wienerli e bürli

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 80 g di cipolle, tagliate a metà
  • 10 g di burro
  • 2 scatole di mais dolce, lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
  • 700 g di acqua
  • 200 g di panna intera
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale, (dose per 1 l)
  • 8 wienerli (circa. 400 g)
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
  • 4 panini (Bürli)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3436 kJ / 824 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
44 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy