Urządzenia i Akcesoria
Polenta ticinese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
270 g di polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)270 g di farina per polenta, tipo "Rosso del Ticino" a grana grossa (cottura: 40 minuti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Crema al sidro dolce
Brak ocen
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biscotti milanesi
3 godz.
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Riso casimiro
45 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min