Urządzenia i Akcesoria
Polenta ticinese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
270 g di polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)270 g di farina per polenta, tipo "Rosso del Ticino" a grana grossa (cottura: 40 minuti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Salsa all'aglio
15 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Riso casimiro
45 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Biscotti milanesi
3 Std.
Fonduta moitié-moitié
20 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min