Peperoni in agrodolce

Peperoni in agrodolce

4.9 40 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 - 2 spicchi di aglio (opcjonalnie)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 45 g di zucchero
  • 60 g di aceto balsamico

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzioni

Sód 811.1 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 2278.4 kJ / 544.6 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 42.2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 115.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...