Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
1 - 2 spicchi di aglio (opcjonalnie)
-
60 g di olio extravergine di oliva
-
1000 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
45 g di zucchero
-
60 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzioni
Sód
811.1 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
2278.4 kJ /
544.6 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
42.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
115.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40min
Contorno di verdure
25min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Peperoni con capperi
40min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Carote al Marsala
25min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Caponata alla catanese
1h
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni marinati
55min