Urządzenia i Akcesoria
Lody truskawkowo-bananowe na patyku
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
6 sztuk
Składniki
-
80 g wody
-
35 - 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
100 g banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
100 g truskawek, świeżych przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
3.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
225 kJ /
53.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DZIEŃ DZIECKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1 Std. 45 Min
Burgery Kulfona
2 Std.
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Walentynkowa pizza serce
1 Std. 30 Min
Sok z winogron (od 6. miesiąca życia)
20 Min
Klopsiki ufo
1 Std.
Owocowe lody na patyku
5 Std. 50 Min
Tort z niespodzianką
12 Std.
Truskawkowy sorbet
6 Std. 30 Min
Trójkolorowe lody owocowe
5 Std. 30 Min
Ciasto "Pszczółka"
1 Std. 45 Min
Muffinki marchewkowo-jabłkowe z mąką z płaskurki
40 Min