Urządzenia i Akcesoria
Sok z winogron (od 6. miesiąca życia)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
500 g winogron umytych, przekrojonych na pół, bez pestek
-
50 g atestowanej wody dla niemowląt
-
2 krople witaminy C (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1.4 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
200 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sok pomidorowy z bazylią
10 min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM5)
122 godz. 20 min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20 min
Ketchup z dyni
40 min
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35 min
Jajecznica z kiełbasą na parze
30 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Konfitura z dyni
40 min
Dżem z ciemnych winogron
1 godz. 50 min
Sok z ciemnych winogron
40 min
Zupa dyniowa z ravioli
35 min