Crema de puerro con parmesano

Crema de puerro con parmesano

4.5 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 raciones

Składniki

  • 40 - 50 g de queso parmesano en trozos
  • 200 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 2 cm
  • 25 g de mantequilla en trozos
  • 75 g de patata en trozos de 3 cm
  • 300 g de caldo de pollo
  • 2 cucharadas de picatostes
  • 2 - 3 tallos de cebollino fresco picados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 560.8 mg
Białko 14.4 g
Kalorie 1378 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...