Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 100 g de puerro en rodajas
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 976.5 kJ / 233.6 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 4.7 g
Alternatywne przepisy
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de calabaza
45min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de calabaza con curry
35min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de judías verdes
35min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de champiñones
20min
Crema de coliflor y garbanzos
40min