Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
- 300 g de patatas en trozos
- 180 g de zanahoria en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Crema de guisantes
30 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Crema de champiñones
20 min