Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 400 g alho-francês cortado em rodelas
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 191.4 kJ / 45.8 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 Min
Cozer 600-800 g de curgete
35 Min
Cozer 200-500 g de curgete
25 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 800 g de espargos
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 400-800 g de couve
30min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min