Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 125 g de almendras crudas con piel
- 360 g de mozzarella de barra en lonchas
- 85 g de queso cremoso
- 1 huevo batido
Relleno
- 50 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne picada de ternera
- 30 g de aceitunas verdes sin hueso en rodajas
- ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 565 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortillitas de calabacín
20 min
Bastones de merluza
30 min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3h 50 min
Albóndigas con salsa de tomate y arroz
1 Std. 15 Min
Empanadillas de hamburguesa
30 min
Tortitas de patata, zanahoria y queso con dip de aguacate
30 min
Empanadillas de maíz y beicon
2hod. 30min
Ensalada de escarola, fusilli con ternera y crema de chocolate
35 min
Fugazzeta rellena
1h
Albóndigas de carne al estilo griego (Keftedes)
2hod. 30min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 godz. 25 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min