Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante

Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante

4.1 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 130 g di patate a pezzi
  • 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 200 g di carne trita di maiale
  • 60 g di salsiccia a pezzi
  • 1 - 1 ½ uovo
  • 7 g di sale
  • 60 g di scamorza affumicata a bastoncini
  • pangrattato q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 959.5 mg
Białko 16.9 g
Kalorie 1133.4 kJ / 270.9 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...