Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Green Salad
-
cucumber sliced (2-3 mm)150 g
-
rocket leaves40 g
-
fresh baby spinach40 g
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
fresh basil, leaves onlyfresh mint leaves only3 sprigs
-
red onion quartered60 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground coriander½ tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lemon juice10 g
-
caster sugar2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poached Eggs and Assembly
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
garlic clove½
-
Greek yoghurt300 g
-
fine sea salt4 pinches
-
water1700 g
-
white wine vinegar50 g
-
medium eggs4
-
unsalted butter diced25 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sumac (opcjonalnie)½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
877.4 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2738.1 kJ /
654.4 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min