Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
TM6 TM5 TM31

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 175 g de agua
  • 300 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de cebolleta en trozos

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
924 kJ / 220 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
32.2 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
2.5 g
Sód
454.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy