Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de agua
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolleta en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 924 kJ / 220 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 454.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malfatti de espinacas con setas
40 Min
Pudin de brócoli
1h
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1h
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Espaguetis con carbonara vegetariana
Brak ocen
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min.
Pastel de repollo
45 Min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15 Std. 5 Min
Quiche integral de espinacas y jamón
2 Std.
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1 Std. 15 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min