Zanahorias fermentadas

Zanahorias fermentadas

3.0 4 oceny
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
600 g

Składniki

  • 600 g de zanahorias en bastones de aprox. 7 cm de largo por 5 mm de grosor
  • 4 cucharaditas de sal
  • 4 ramitas de hierbas frescas variadas (p.ej tomillo, romero, salvia, etc.)
  • 250 g de agua (y algo más para llenar los tarros)
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 0.4 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 240 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...