Urządzenia i Akcesoria
Pesto Eggs auf Röstbaguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Feldsalat80 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
100 g Mandeln, gehacktPinienkerne100 g
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Baguette1
-
Eier6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
794 mg
Białko
20 g
Kalorie
2544 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Crostini
20 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min
Gegrillte Feta-Spitzpaprika
25 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Buntes Tomatengratin
1 godz. 30 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 godz.
Parmesanpüree mit Spiegeleiern und karamellisiertem Knoblauch
2 godz.
Cheese Fries
45 min