Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di zucchero a velo
- 500 g di farina tipo 00
- ¼ di cucchiaino di sale
Bevanda a base di soia
- 1250 g di acqua
- 200 g di fagioli di soia (peso dopo l'ammollo, vedere consigli)
- ½ cucchiaino di olio neutro
- 50 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 111.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Japanese pancake
30min
Pandoro TM6
15h 15min
Panini ai semi al Varoma
2óra 30p
Yogurt allo skyr
12 godz.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1óra
Cheesecake al Varoma
3óra
Panna cotta ai popcorn
3h 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3óra
Cinnamon rolls
4 godz.
Pop corn al caramello
1óra
Focaccia millebolle
28 Std.