Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di zucchero a velo
- 500 g di farina tipo 00
- ¼ di cucchiaino di sale
Bevanda a base di soia
- 1250 g di acqua
- 200 g di fagioli di soia (peso dopo l'ammollo, vedere consigli)
- ½ cucchiaino di olio neutro
- 50 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 111.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pop corn al caramello
1h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 Std.
Falafel con salsa speziata al pomodoro, peperoni e cocco
9 Std.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Mini Pandorini (TM6)
15 godz.
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50min
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50min
Gelato al pistacchio salato
26 godz. 30 min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Cotton Japanese cheesecake
2h