Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 100 g di vino rosso
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 4 uova
- 150 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1587.4 kJ / 379.4 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 87.6 mg
Alternatywne przepisy
Ciambella noci e caffè al Varoma
2j 30 menit
Gattò di patate e spinaci
2h
Tortine ricotta e cioccolato
1h
Muffin al cappuccino
1h
Cheesecake al Varoma
3h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Praline al tiramisù e cioccolato
1hod. 30min
Ciambella ACE
1hod. 30min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Torta pinguino
1hod. 30min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30 min
Cheesecake al tiramisù
6sa 30 dk