Torta ubriaca al vino rosso

Torta ubriaca al vino rosso

4.7 199 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 fette

Składniki

  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g zucchero
  • 200 g di burro a pezzi
  • 100 g di vino rosso
  • 60 g di cacao amaro in polvere
  • 4 uova
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 87.6 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 1587.4 kJ / 379.4 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 38.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...