Torta ubriaca al vino rosso

Torta ubriaca al vino rosso

4.7 184 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 fette

Składniki

  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    100 g
  • di zucchero
    200 g
  • di burro a pezzi
    200 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    60 g
  • uova
    4
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 379.4 kcal / 1587.4 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 87.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...