Urządzenia i Akcesoria
Frużelina tropikalna do tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
300 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)
-
1 marakuja tylko miąższ
-
5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżki zimnej wody
-
1 czubata łyżeczka skrobi ziemniaczanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
0.6 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
55.5 kJ /
13.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem kokosowy
15 min
Tort z kremem kokosowym i tropikalną frużeliną (bezglutenowy)
48 godz.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.