Frużelina tropikalna do tortów
TM6 TM5

Frużelina tropikalna do tortów

4.9 (38 ocen)

Składniki

  • 300 g mango, dojrzałego, pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)
  • 1 marakuja, tylko miąższ
  • 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 2 łyżki zimnej wody
  • 1 czubata łyżeczka skrobi ziemniaczanej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
55.5 kJ / 13.3 kcal
Białko
0.2 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.4 g
Sód
0.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy