Krem z masłem orzechowym i kajmakiem

Krem z masłem orzechowym i kajmakiem

4.7 131 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
16 porcji

Składniki

  • 600 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 300 g masła orzechowego schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 220 g masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 157.8 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 1187 kJ / 283.7 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...