Krem z masłem orzechowym i kajmakiem

Krem z masłem orzechowym i kajmakiem

4.7 119 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
16 porcji

Składniki

  • sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
    600 g
  • masła orzechowego schłodzonego, podzielonego na kawałki
    300 g
  • masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki
    220 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 283.7 kcal / 1187 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 13.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Sód 157.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...