
Urządzenia i Akcesoria
Krem z masłem orzechowym i kajmakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
16 porcji
Składniki
-
sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki600 g
-
masła orzechowego schłodzonego, podzielonego na kawałki300 g
-
masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki220 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
283.7 kcal /
1187 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
157.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska