
Urządzenia i Akcesoria
Krem z masłem orzechowym i kajmakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
16 porcji
Składniki
-
sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki600 g
-
masła orzechowego schłodzonego, podzielonego na kawałki300 g
-
masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki220 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
283.7 kcal /
1187 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
157.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Tort z kremem kokosowym i tropikalną frużeliną (bezglutenowy)
48 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem kokosowy
15 min