Wersje kompatybilne
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 huevos duros
- 20 g de cebolleta
- 10 g de hojas de apio
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de nata
- 2 quesitos en porciones
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de harina
- 2 huevos batidos
- 50 g de pan rallado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2037 kJ / 489 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos gratinados
20min
Croquetas de bonito
9h 15 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30min
Salsa de torta del Casar
10 Min
Patatas rellenas de gambas
1h
Delicias de jamón y queso
1h 30min
Croquetas de arroz con parmesano
1h
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Huevos rellenos de carne
40min
Huevos a la florentina
40min
Huevos rellenos de jamón
15 Min