Urządzenia i Akcesoria
Linse (dahl) makhani
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
6 portioner
Składniki
Ghee
-
smør skåret i stykker250 g
Hvidløgs- og ingefærpasta
-
fed hvidløg100 g
-
ingefær skrællet og skåret i skiver100 g
-
vegetabilsk olie90 g
Dahl makhani
-
linser, sort beluga, tørret (urad dal)300 g
-
vand2000 g
-
salt2 ½ tsk
-
olivenolie2 spsk
-
spidskommenfrø1 tsk
-
kardemommekapsel, hel3
-
løg skåret i halve100 g
-
tomater skåret i stykker150 g
-
grønne chilier, friske uden frø2
-
piri piri chili, tørret, stødt1 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
kanelstang1
-
nelliker3
-
fløde, min 30 % fedt80 g
-
koriander, frisk hakket, til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1740.5 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indiske retter
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegansk karryret med aubergine
50 min
Broccoli og kartofler med ostesauce
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen