Urządzenia i Akcesoria
Lun kylling- og kartoffelsalat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
olivenolie80 g
-
sød paprika1 ½ teske
-
salt4 teske
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
hvidløgspulver1 ½ teske
-
timian, tørret1 teske
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
koriander, stødt1 teske
-
persille, tørret1 teske
-
kyllingebryst, uden skind og ben skåret i mindre stykker (2 cm)800 g
-
vand500 g
-
kartoffel skrællet, skåret i tern (2 cm)650 g
-
vineddike3 teske
-
sukker (opcjonalnie)1 teske
-
basilikum, tørret1 teske
-
cherrytomater halveret200 g
-
rucola60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
1978 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen