Bløde horn med tunmousse

Bløde horn med tunmousse

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 stykker

Składniki

Horn
  • mælk
    80 g
  • vand
    100 g
  • sukker
    30 g
  • gær
    10 g
  • hvedemel groft
    350 g
  • olivenolie
    30 g
  • salt
    1 tsk med top
Tunmousse
  • tun, dåse, i olie eller vand godt drænet
    200 g
  • hvidløgspulver
    1 knivspids
  • ansjosfilet i olie
    2
  • smøreost
    250 g
    250 g flødeost
  • citronsaft
    20 g
Servering
  • hvedemel til at drysse med
  • blandede frø til pynt
  • mælk til at pensle med
  • aubergine skåret i skiver (4 mm), grillet
    200 g
  • courgette skåret i skiver (4 mm), grillet
    200 g
  • persille, frisk til pynt
  • salt til krydre med
  • olivenolie til pynt

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 0.4 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 1574.1 kJ / 376.3 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 40.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie