Lapins apéritifs

Lapins apéritifs

2.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 morceaux

Składniki

La pâte
  • de farine blanche d'épeautre
    130 g
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de sel
    ¼ c. à café
  • d'eau
    70 g
  • d'huile de tournesol
    10 g
  • de farine blanche d'épeautre pour abaisser
    1 c. à soupe
La garniture
  • de graines de tournesol
    30 g
  • de jus de citron
    5 g
  • d'eau
    40 g
  • d'huile de tournesol
    70 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    8 pincées
  • de chou-rave pelé, en morceaux (3 cm)
    200 g
  • de cresson frais
    15 g
  • de fleur de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 77 kcal / 320 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...