Lapins apéritifs

Lapins apéritifs

2.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 morceaux

Składniki

La pâte
  • 130 g de farine blanche d'épeautre
  • ½ c. à café de levure chimique
  • ¼ c. à café de sel
  • 70 g d'eau
  • 10 g d'huile de tournesol
  • 1 c. à soupe de farine blanche d'épeautre pour abaisser
La garniture
  • 30 g de graines de tournesol
  • 5 g de jus de citron
  • 40 g d'eau
  • 70 g d'huile de tournesol
  • ½ c. à café de sel
  • 8 pincées de poivre moulu
  • 200 g de chou-rave pelé, en morceaux (3 cm)
  • 15 g de cresson frais
  • ½ c. à café de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 1.7 g
Kalorie 320 kJ / 77 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...