
Urządzenia i Akcesoria
Lapins apéritifs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 morceaux
Składniki
La pâte
-
de farine blanche d'épeautre130 g
-
de levure chimique½ c. à café
-
de sel¼ c. à café
-
d'eau70 g
-
d'huile de tournesol10 g
-
de farine blanche d'épeautre pour abaisser1 c. à soupe
La garniture
-
de graines de tournesol30 g
-
de jus de citron5 g
-
d'eau40 g
-
d'huile de tournesol70 g
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu8 pincées
-
de chou-rave pelé, en morceaux (3 cm)200 g
-
de cresson frais15 g
-
de fleur de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
77 kcal /
320 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menu pascal
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks