Pâté de Pâques

Pâté de Pâques

5.0 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

La pâte à tarte
  • de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre en morceaux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • de persil plat frais
    4 brins
  • de jambon fumé
    150 g
  • d'échine de porc, désossée détaillée en dés
    700 g
  • oeuf
    1
  • de cognac
    30 g
  • de poivre moulu
    1 c. à café rase
  • de sel
    15 g
  • oeufs cuits durs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491 kcal / 2052 kJ
Białko 36.5 g
Tłuszcz 31.1 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...